Ideal Foto – Fotograf nunta, fotograf botez

Ideal Foto, (fotograf nunta, fotograf botez), va ofera servicii foto video complete pentru evenimentul dvs precum si servicii fotografiere produse pentru meniuri, cataloage etc.  Ideal Foto onoreaza si solicitarile din tara si strainatate. Ideal Foto va ofera servicii complete foto video de cea mai inalta calitate.

Pentru fotografie eveniment, sedinte foto si albume foto si pentru o oferta foto personalizata va invitam sa ne contactati pe email sau telefonic. Pentru a putea sa va oferim informatii cat mai complete referitoare la pachetele noastre foto, va rog sa includeti in email informatii cat mai detaliate despre evenimentul dvs: data evenimentului, orasul in care are loc, restaurantul etc. 

Pentru a va putea contacta, lasati-ne un numar de telefon precum si o adresa de email.

 

Sediul nostru este in Brasov si in Viena putem onora insa evenimente in intreaga tara sau in afara tarii.

Fotograf nunta Brasov - Contact

Brasov, Romania

Viena, Austria

Ne puteti contacta prin formularul de contact alaturat sau:
0724 218643 (Laura)

AT: (0043) 6764294171
 contact@ideal-foto.ro

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Data eveniment (obligatoriu)

  Oras/ Tara (obligatoriu)

  Subiect

  Mesajul tău

  Respectam aria privata si in urma completarii formularului de contact cu datele solicitate (adresa de email, numar de telefon), Ideal Foto isi ia angajamentul de a nu trimite aceste informatii catre terti, indiferent de scopul solicitarii. Informatiile de mai sus sunt necesare pentru furnizarea ofertelor solicitate de dvs si vor fi folosite doar in acest scop. Numerele de telefon precum si adresele de email nu vor fi stocate in baza noastra de date.

  Ideal Foto va ofera fotografie de eveniment (nunta, botez) si de produs. Va rog sa specificati orasul in care are loc evenimentul dvs. In functie de locatie pot surveni costuri aditionale de transport si cazare pentru echipa. Ideal Foto poate face reduceri si oferte diferite de cele trecute pe site, in functie de data evenimentului si natura acestuia. Pachetul foto poate fi personalizat cu sedinte foto tip Save the Date, Engagement, in cazul botezului cu sedinte foto Maternity si New Born. Ideal Foto poate aplica reduceri, chiar daca nu este nicio promotie activa pe site, in functie de data evenimentului, locatia si numarul de persoane care vor lua parte la evenimet. In cazul in care sunt promotii active, iar evenimentul dvs nu este eligibil, Ideal Foto poate, totusi, face exceptii (factorii care pot influenta acest lucru: potentialul fotografic sau perioada in care are loc evenimentul). Ideal Foto va ofera si serviciul de filmare (cu una sau mai multe camere), prin colaboratori. Pentru detalii, informatii si clarificari referitoare la sedintele foto cu care va puteti personaliza pachetul, va rog sa ne contactati.