Ideal Foto ofera foto video sau numai foto? 

Ideam Foto nu ofera servicii proprii foto video, doar foto, insa oferim servicii video prin partenerii nostri.

La intrebarea: Ce este mai important: foto video sau numai foto? Riscam sa fim putin subiectivi, cu toate acestea recomandam cu caldura pachet video foto. Atat foto cat si video este foarte important pentru o nunta, insa trebuiesc alese cu mare grija, de altfel la fel ca orice amanunt si detaliu care creaza tabloul complet al nuntii.

 

?Ideal Foto ofera doar servicii foto sau foto video?

 

Da, Ideal Foto ofera doar servicii foto. Acest lucru nu este insa un minus. Cu greu, sau chiar deloc, poti fi specialist in mai multe domenii. De aceea Ideal Foto, prin cei doi fotografi, s-a concentrat doar pe serviciile foto. Aparatura foto, cursuri de specializare, toate acestea necesita mari investitii si timp, ceea ce ar face imposibila aprofundarea unui alt domeniu, cum ar fi filmarea.

?Am fi vrut sa optam pentru un serviciu complet, nu numai pentru serviciul foto.

 

Tocmai pentru ca am avut multe cereri de serviciu complet foto- video, am decis sa ne largim echipa cooptand un cameraman. Astfel videograful nostru lucreaza sub numele MyVideo dar lucreaza exclusiv cu Ideal Foto.

?Intelegem ca sunteti doi fotografi si un singur cameraman. Daca aveti deja un eveniment contractat, si videograful nu mai este disponibil, ne puteti oferi pachetul foto video complet?

 

Si in acest caz exista posibilitatea de a va oferi serviciile foto video complet. Pe langa videograful de la MyVideo, Ideal Foto colaboreaza si cu alte echipe de cameramani. In functie de solicitarile voastre (filmare cu o camera, sau cu doua camere) putem sa va dam datele de contact ale cameramanilor parteneri.

?Cand venim la sediu pentru vizualizarea materialelor foto, puteti sa ne prezentati si materiale video?

 

Da, cand veniti la sediu, pe langa materialele foto, va putem prezenta si materialele video realizate de My Video.

?Daca dorim sa semnam un contract pe foto video, cu Ideal Foto si MyVideo, este necesar sa stabilim intalnire si cu cameramanul pentru semnarea contractului?

 

Nu, din dorinta de a facilita cat mai mult procedura, videograful de la MyVideo ne-a pus la dispozitie cateva contracte semnate de el pe care voi le puteti semna o data cu contractul pentru serviciile foto. Astfel cu o singura deplasare puteti semna pentru ofertele foto video.

?Avem pachet de foto, am dori doar video? Cum procedam?

 

MyVideo lucreaza exclusiv pentru Ideal Foto, asadar va putem pune la dispozitie pachet complet foto video.

?Nu dorim achizitionarea serviciilor video, putem sa va contractam doar pentru serviciile foto?

 

Da, Ideal Foto face oferte de foto, iar contractul incheiat poate fi doar pentru serviciile prestate de Ideal Foto, adica servicii foto.