In ultimul an am fost mai mereu pe drumuri, am batut drumul Brasov Viena de atatea ori incat putem sa va facem o harta a gropilor, a centimetrilor de autostrada noi si a celor „luati inapoi” etc. Cu toate acestea orice deplasare pentru o sedinta foto si-a pastrat farmecul si chiar daca masina s-a transformat intr-un soi de a doua (sau a treia) casa, atunci cand mergi la drum pentru o sedinta foto parca altfel merg toate, mai cu spor.

Astfel la nunta Mirunei cu Razvan am venit pregatiti: dupa nunta o punem de o mare. Mare…ce? Da, da, aia mare, mare de tot si neagra de langa Constanta.

Insa pana la marea cea mare vine ea si ziua nuntii precedata de socul meu suprem cand Miruna mi-a spus cu o voce inocenta la telefon: „La 6 sunt la coafor!” Stiti fata aia cand iti vine factura de caldura in timpul iernii dupa ce cateva zile la rand ai facut un soi de Sahara in apartament? Asa am facut si eu, ochii mari, o voce gatuita: „La 6?”. „Da, dar ma spala pe cap inainte.” A, ok, am mai castigat 15 minute pretioase de somn. Ce mai una alta, in urma negocierilor s-a batut palma pe 7. L-am luat pe Dorin (Studio CMC) si panta catre coafor.

Ce gasim la coafor? O mireasa zambitoare nevoie mare care isi uitase stresul acasa. Fetele de la salon dragute ne-au servit cu o cafea si dupa ce cofenia si-a intrat in vena, ne-a lovit si inspiratia… 🙂 Ma aberez, ar fi bine sa trec la subiect, iar subiectul il gasiti mai jos.