Se apropie rapid data nuntii si cu cat se apropie mai mult cu atat detaliile pe care pana acum nu le-ati rezolvat incep sa se ingramadeasca pe lista impreuna cu ultimele to do-uri. Probabil pe aceasta lista nu se gaseste intrebarea urmatoare:
kahovka-service.ru

In dimineata nuntii plecam de acasa sau de la hotel?

Intr-o prima instanta raspunsul pare clar: evident de acasa, de ce as pleca de la hotel daca am apartament in acelasi oras?

Va recomand sa cititi totusi acest articol, dupa care puteti alege una dintre cele doua optiuni in completa cunostinta de cauza.

Poate in timp ce ati vizualizat diferite fotografii, ati admirat anumite fotografii de la pregatiri pentru eleganta lor, pentru linistea pe care ti-o transmiteau pe de o parte insa si pentru emotia care era vizibila pe fata miresei si a mirelui. Mare parte din aceste fotografii au fost realizate in alt cadru, nu acasa, de cele mai multe ori la hotel.

Sa ne gandim putin la dimineata nuntii. Va treziti la ora X si odata cu voi si rudele pe care le-ati cazat cu o zi inainte. Din toate colturile apartamentului se aud voci tremurande care va ureaza toate bune „vai, nu credeam ca mai apuc ziua in care sa te vad mireasa, ce frumoasa o sa fii”, „mama ai grija, sa iei neaparat ceva pe dos, ca e pacat mama, nu tine casatoria daca nu” etc. Vrei sa bei o cafea de dimineata, dar te intalnesti cu matusa in bucatarie care, plina de emotii, iti povesteste ca nu a putut dormi noaptea. Suna la usa, in sfarsit putina liniste (te gandesti!). Este coafeza. O inviti in sufragerie. A, nu poti in sufragerie, patul este plin de rochii, geni, pijamale. Mergi in dormitor, chiar daca este locul mai mic. La 10 minute dupa ce a inceput coafeza, se deschide usa si un cap: „credeti ca puteti sa imi faceti si mie ceva la cap? Ceva repede, nu vreau sa va retin.” Dupa alte 10 minute, intra mama in camera si ii da lacrimile (de bucurie, de cele mai multe ori): „Vai ce frumoasa esti! (catre coafeza) Dar aici asa ii lasati? Nu i-ar sta mai bine cu suvita prinsa in spate?”

Dupa alte 10 minute suna la usa: fotograful si cameramanul isi fac simtita prezenta in camera. „Mai putem aprinde o lumina aici?”, sau „Am putea intoarce scaunul catre geam?”. Dupa schimbarea pozitiei, mutarea cosmeticelor de pe un scaun pe altul, urmeaza „redecorarea” camerei: „As putea sa pun acesti strampi pe birou, ca ne intra in cadru.” Si asa continua cu geanta, cele 3 bluze si 4 fuste, sacoul care sta atarnat pe usa etc.

De cele mai multe ori acesta este scenariul standard.

Putine fotografii vor ajunge in selectia pentru album (sau niciuna), toate ramanand ca amintire pe DVD. Sunt fotografii care poarta cu ele o puzderie de amintiri: pe de o parte norul de emotie care stapanea peste toata populatia activa din apartament, sau poate nervi si stres, cu toate ca este de dorit ca aceste sentimente sa fie lasate la o parte in aceasta zi deosebita.

Scenariul din camera de hotel, poate debuta si el destul de comic. De prea multa liniste, sa uiti ca este nunta ta! Nu-ti face griji, vei fi adusa la realitate de coafeza & co., de fotograf, cameraman etc. Anumite camere de hotel sunt destul de elegante, de glamour. Sunt acele camere pe care noi nu le vom avea niciodata in apartamente, decat daca inchieriem apartamentul vecinei si depozitam acolo toate hainele si lucrurile necesare de altfel pentru activitatile de zi cu zi.