Stiti voi zicala aceea „cei din urma vor fi cei dintai”. Se adevereste si astfel ultimii cu care am realizat sedinta foto in 2015 sunt primii din 2016 cu care ne mandrim.

Loredana si Ionut ne sunt vechi prieteni, ne cunoastem de mult timp si am fost foarte fericiti sa le fim alaturi in cea mai frumoasa zi a vietii lor. Daca va povestesc de cat de frumoasa a fost nunta lor, ar putea sa nu sune foarte obiectiv, asa ca nu o sa o fac. O sa va povestesc doar despre minunatul Ice Bar! Da, da, ati citit bine, nu candy bar sau fruit bar ci…. ice bar. La urma urmei unde merg fructe si prajituri merge si inghetata, oho si ce mai merge!

In rest lume multa, distractie din plin, nunta Loredanei cu Ionut a fost o nunta care nici bine nu a inceput si deja s-a si terminat. Nu pentru ca a fost o nunta scurta, insa a fost o nunta extrem de dinamica, un maraton fotografic. La cele peste 300 de persoane invitate cu siguranta exista mereu intr-un coltisor ceva invitati expresivi, veseli si galagiosi care erau bucurosi de putina atentie.

A trecut ceva timp pana am realizat sedinta foto insa a venit si ziua cu pricina. In mod inevitabil nu pot sa nu ma gandesc la un moment extrem de comic in care, paznicul nostru, un ghemotoc de blana cu ochisori curiosi, a vrut sa deguste buchetul lui Lore si cand Ionut nu a fost atent, hat! la infascat si a fugit cu el. Daca Ionut la primul test de atentie a fost prins pe picior gresit si catelul a furat buchetul, fuga hotomanului imblanit a fost sanctionata de Ionut care, ca un adevarat atlet, s-a pus pe fuga sa ii inapoieze buchetul alesei inimii. 🙂

Sedinta foto a demarat lin insa fiola cu romantism s-a consumat repede si am inceput cu nebuniile: sus in copac, jos din copac, ai grija la mireasa (oricum eram pe faza in cazul in care cadea!!!!!). Apusul soarelui a pus punct si sedintei noastre foto iar de highlights-uri va puteti bucura mai jos.