Indiferent daca iti doresti fotografierea intregului eveniment sau doar partial, cu siguranta vei gasi mai jos un pachet care sa iti satisfaca pe deplin asteptarile. Si daca nu, nu uita ca pachetele noastre pot fi modificate dupa dorintele voastre in asa fel incat sa include tot ce este important pentru voi.

Ce trebuie sa sti inainte de a analiza pachetele noastre foto:

Indiferent de pachetul ales, vor fi prezenti doi fotografi profesionisti, acreditati, cu experienta in domeniul evenimentelor peste 8 ani.

Fotografii stapanesc amandoi engleza fluent, unul dintre fotografi este fluent si in germana, celalalt este la nivel de A2, acesta fiind fluent in limba italiana.

Veti primi toate fotografiile in rezolutie maxima; toate fotografiile vor fi prelucrate.

Inainte de eveniment, se va stabili o intalnire in care se vor discuta toate punctele importante ale ceremoniilor, toate traditiile etc. Astfel fotografii vor suprinde tot ceea ce este important pentru voi.

Unul dintre fotografi se va axa exclusiv pe instantanee, cadre care dau culoare evenimentului: emotii, lacrimi de bucurie etc. , mai pe scurt pe fata nevazuta a evenimentului. Celalalt fotograf se va axa pe eveiment in sine si toate momentele importante.

Munca fotografilor nu se va rezuma doar la a fotografia, ci si la a aranja, a veni cu idei – mai pe scurt se vor implica in asa fel incat fotografiile rezultate sa surprinda cel mai bine culoarea evenimentului vostru.

Pachet Basic – 400 Euro – fotografierea pregatirilor mirilor acasa/ salon – fotografierea cununiei religioasa/ sau a cununiei civile – scurta sesiune foto cu mirii dupa sau inaintea cununiei civile/ religioase – sesiune foto de grup cu persoanele prezente – livrare fotografii pe DVD hard cover personalizat – durata maxima: 5 ore Aditionale: – o ora suplimentara: 70 Euro – fotografii printate si inmanate pana la finalul evenimentului: 3 Euro/ buc – sesiune foto intr-o alta zi (indiferent de locatie): 150 Euro – albume digitale de inalta calitate (in functie de marime si grosime) cu preturi incepand de la 100 Euro – tablouri acryl/ canvas (in functie de marime): preturi incepand de la 50 Euro
Pachet Standard – 600 Euro – fotografierea pregatirilor mirilor acasa/ salon – fotografierea cununiei religioase si a celei civile (chiar daca aceasta se va desfasura in alta zi) – sesine foto cu mirii in ziua evenimentului – sesiune foto de grup cu invitatii prezenti – 2 ore prezenta la sala (la cerere- inainte, pe parcursul salii sau la final) – durata maxima de fotografiere: 8 ore Aditionale: – o ora suplimentara: 50 Euro – fotografii printate si inmanate pana la finalul evenimentului: 3 Euro/ buc – sesiune foto intr-o alta zi (indiferent de locatie): 150 Euro – albume digitale de inalta calitate (in functie de marime si grosime) cu preturi incepand de la 100 Euro – tablouri acryl/ canvas (in functie de marime): preturi incepand de la 50 Euro
Pachet Glamour – 900 Euro – fotografierea intregului eveniment in limita a 10 ore: pregatiri miri, cununie civila (inclusiv in alta zi) si religioasa, scurta sesiune foto cu mirii in ziua evenimentului, sesiune foto cu invitatii – GRATUIT: sesiune foto cu mirii in alta zi, indiferent de locatie – Voucher: 50 Euro reducere la comandarea oricarui album din oferta
Pachet Premium – 1200 Euro – Fotografierea intregului eveniment in limita a 12 ore – sesiune foto in alta zi + album inclus + album de nasi