Fotografie nunta

Ideal Foto va ofera: Fotografie nunta, fotografie ceremonie religioasa, fotografie party nunta, sedinta foto love the dress, sedinta foto trash the dress

Ai data nuntii deja rezervata insa esti in cautarea acelui fotograf care sa poata suprinde cu acuratete acea zi minunata pe care o planifici? Atunci aceasta sectiune iti este dedicata in totalitate.

Suntem alegerea perfecta pentru tine din doua motive: pentru a-ti face parintii mandri si prietenii invidiosi 🙂

Suntem alegerea perfecta pentru ca intelegem (si actionam ca atare) ca fiecare eveniment este unic are particularitatile lui, de aceea:

  • Iti punem la dispozitie portofoliu foto din diverse momente ale nuntii tale: Pregtirile mirilor, Ceremonie religioasa, Party si evident sedinta foto.In afara de portofoliul pe care il poti vizualiza pe site, te invitam sa vizitezi si blogul nostru pentru mai multe fotografii.

 

  • In ceea ce priveste sedinta foto poti opta pentru Sedinta foto Love the Dress, daca doriti fotografii romantice sau Sedinta foto Trash the Dress, daca va plac provocarile.Sedinta foto, acea sesiune fotografica in care accentul cade pe voi, va avea loc intr-o locatie care va oglindi personalitatea voastra. Dintr-o lista generoasa cu locatii diverse pusa voua la dispozitie, puteti alege ceea ce considerati mai potrivit pentru temperamentul vostru: natura, arhitectura, mare sau munte, exotic, in tara sau in strainatate. Evident sunteti incurajati sa propuneti si locatii dragi voua de care vom tine cont, cu siguranta.

 

 

 

De ce sa risti, daca poti fi sigur?

Este important sa sti ce vrei, pentru a obtine!

Contacteaza-ne pentru detalii.