Viena este fara doar si poate o locatie regala, imperiala care isi pastreaza specificul unic si in zilele noastre. Viena este un oras care ofera modernitate si istorie in acelasi timp, Viena este un oras care ofera liniste si aglomeratie, arhitectura veche si noua, palate, lacuri si paduri. Viena este fara indoiala orasul care va ofera posibilitati multiple pentru sedinta foto.Бордюры железобетонные

Viena a fost un vis mai vechi (mult mai vechi 🙂 ) care s-a conturat in realitate astfel activitatea noastra va depasi teritoriile tarii natale si va poposi si in Austria, in Viena.

Pentru voi, dragii nostri miri, acest lucru este doar o veste buna. Incepand din septembrie 2015 daca veti dori sa realizam sedinte foto la Viena, acest lucru nu va implica niciun fel de obligatie financiara pentru fotografi: nu va trebui sa decontati nici drumul, nici masa si nici cazarea.

„Bine, bine”, ati fi tentati sa ziceti, „dar costurile pentru noi? Masa, cazare, drum, ajungem mult mai scump decat in Romania”. Partial adevarat: un bilet de avion cumparat din timp (cca 2-3 luni inainte), cu compania locala Austrial Airlines (membri Star Alliance) costa 99 Euro dus intors cu toate taxele incluse. Cazare se gaseste in Viena pentru toate buzunarele: de la ieftin pana la scump; va vom ghida si noi catre variante mai mult decat convenabile de cazare. Daca veti opta pentru transportul cu masina personala, benzina si cu toate taxele de drum nu depaseste 250 Euro dus intors. Ca alternativa este si trenul, cuseta la clasa I cu 4 paturi, pretul este de 700 lei dus intors si ajungi in Viena la ora 8 dimineata odihnit cu chef de shooting.

Fotoshootingul poate si si combinat cu luna de miere, in special daca sunteti amatori de vizitat orase mari si frumoase.

Mai jos gasiti cateva fotografii realizate de noi in plimbarile noastre prin Viena, unele din ele, cine stie :), pot fi chiar viitoarele locatii pentru sedinta voastra foto.