Practica se dovedeste mai complicata. Intervin si alte variabile cum ar fi vremea. In weekend la Brasov se anunta vreme urata, asadar trebuie sa schimbam orasul. Zis si facut: am stabilit ca sedinta foto romantica va avea loc la Bucuresti.infolio-rg.ru

Nicio reteta nu este universala. Nu suntem adeptii teoriei ca asa se face si punct. Multe cupluri au optat pentru o sedinta foto mai indrazneata (nu neaparat Trash the Dress, insa nu ceva clasic), altii insa au optat pentru o sedinta foto romantica. Pe noi ne incanta si una si alta. Oricum sabloanele nu merg, totul tine de locatie, inventivitate s.a.m.d.

Dupa o intreaga lista de locatii in care puteam face o sedinta foto romantica, s-a decis: ramanem pe palatul Stirbei si alte cateva locatii prin zona.

Am ajuns in Bucuresti de vineri, ne-am bucurat de o zi insorita si de distractie maxima la PetExpo (in care Mylo, cainele nostru, a castigat premiul doi la concursul cel mai rapid mancau!!!! 🙂 ) si seara am iesit la plimbare in natura si la un suc, cu Madalina si Ionut. Am pus tara la cale, si duminica de dimineata am pornit-o la drum.

Am dat peste o zi foarte calduroasa, noroc ca una dintre locatii si anume palatul Stirbei, era inconjurat de palcuri generoase de copaci. Nu am simtit-o ca pe o sedinta foto cu clienti, ci ca pe o iesire intre prieteni presarata cu ceva fotografii pe ici pe colo. Printre bancuri si povestioare pe aleile din domeniul Stirbei, ne mai opream pentru cate o fotografie si ne continuam traseul. Sedinta foto am terminat-o pe la 2, insa cum a zburat timpul nici noi nu stim.

Am incercat sa selectam cateva fotografii reprezentative pentru diversitatea locatiilor alese.

Multumim Mada si Ionut si abia asteptam sa ne revedem la o plimbare si un suc!

sedinta foto romantica (18)

sedinta foto romantica (25)