Primim toate fotografiile de nunta sau doar un numar limitat?

 

Toate fotografiile de nunta, dupa prelucrare si revizuire, vor fi inscriptionate pe DVD si inmanate voua.

 

 Cate fotografii de nunta sunt realizate?

 

Este realizat un numar nelimitat de fotografii si toate fotografiile va sunt inmanate. Singurele care vor fi sterse, vor fi testele de lumina care, insa, nu au nici un fel de relevanta pentru eveniment.

 

 Vor fi realizate la eveniment si fotografii la cerere?

 

Da, printre fotografiile de nunta vor fi realizate si acele fotografii care ne sunt solicitate in cadrul zilei.

 

 Nu cunoastem obiceiurile si nu stim cum sa ne asezam si in ce ordine. O sa ne ajutati voi?

 

Da, bineinteles. O sa va ghidam noi in cursul zilei. Deasemenea cand este vorba de fotografiile cu grupuri, o sa ne implicam in aranjarea grupurilor.

 

 Ce presupun fotografiile de nunta?

 

In fotografiile de nunta sunt incluse fotografiile de la pregatirea mirilor, fotografii de detalii, cununia civila, cununia religioasa, fotografiile de grup, receptia cu toate momentele ei.

 

 Cate fotografii se vor realiza la eveniment? Exista contractual un numar maxim de fotografii?

 

Fiecare eveniment este unic si are propriile sale particularitati, de aceea nu exista un numar minim sau maxim de fotografii. Vom fotografia tot ce este important. Nu ne vom axa insa pe numarul fotografiilor, dorim ca fiecare fotografie sa exprime ceva. Toate momentele vor fi acoperite. In medie doar la receptie sunt intre 500- 700 de fotografii. Ca numar estimativ, la o nunta, sunt realizate in jur de 1000 de fotografii (la care se adauga sedinta foto).

 

 Fotografiile de nunta vor fi regizate?

 

Nu, fotografiile de nunta nu vor fi regizate. Singurele momente in care fotograful se va implica, vor fi fotografiile de grup, iesirea din biserica, fotografia de grup de biserica. In rest fotograful va lasa evenimentul sa curga de la sine si se va axa pe instantanee. Astfel invitatii nu vor fi stingheriti si se vor simti liberi sa se comporte cum doresc ei.

 

 Am vazut multe fotografii pe Internet cu invitati la nunta care rad, se distreaza si sunt foarte naturali. Puteti sa surprindeti si voi astfel de fotografii?

 

Pentru astfel de fotografii este folosit un teleobiectiv. Astfel oamenii vor fi surprinsi in ipostaze cat mai naturale, de la distanta, fotograful nu va fi observat. Acest lucru este cel putin in teorie, practica poate schimba usor teoria. Sunt anumiti factori, de alta natura, care pot influenta fotografia. Aranjamente florale inalte si masive, coloane in sala in care se desfasoara evenimentul pot fi doi factori care impiedica sau fac dificila fotografierea de la distanta. In afara de acesti parametri conteaza foarte mult si comportamentul invitatiilor.

 

 Vreau in fototgrafiile de nunta sa surprindeti si invitatii la mese.

 

Fotografierea in timp ce invitatul serveste un fel de mancare este deranjanta, la fel si cand acesta socializeaza intens cu colegii de masa. In timp ce fotografiem respectam intimitatea invitatului si evitam ca acesta sa se simta incomodat de prezenta fotografului.