Personalizarea pachetelor a fost intotdeauna prioritatea noastra, de aceea nu ne este usor sa va prezentam o oferta foto concreta. O astfel de oferta foto cuprinde, in general, pe langa serviciul de fotografiere si albumul sau albumele dorite, in marimile dorite si sedinte foto aditionale, in functie de dorintele fiecarui client in parte.

In ofertele descrise mai jos, am selectat acele albume si acele optiuni pentru care clientii nostri au optat cel mai des. Cu toate acestea, ofertele se pot modifica in functie de dorintele voastre iar pachetul poate contine ce considerati voi important.

Albume foto: sunt disponibile mai multe marimi, printre care enumeram: 20 x 60 cm, 30 x 45 cm, 25 x 60 cm, 30 x 60 cm, 40 x 60 cm. Albumele cele mai solicitate au fost insa 25 x 60, 30 x 60 cm si 30 x 80 cm, de aceea am inclus aceste doua albume in oferta de mai jos. Celelalte formate pot fi vizualizate la sediu (va rog sa ne contactati pentru o programare) si puteti opta pentru oricare din marimile enumerate.

Sedinte foto: In functie de dorintele voastre, puteti opta pentru un pachet fara sedinta foto in alta zi sau pentru un pachet in care este inclusa sedinta foto Love the Dress. Este o sedinta foto cu accent pe cuplu, o sedinta foto romantica, pe care o realizam intr-o alta zi, intr-o locatie stabilita de comun acord. In afara de aceasta sedinta foto insa, puteti beneficia si de alte tipuri de sesiuni fotografice: Engagement/ Save the Date (sesiune foto realizata inaintea nuntii. Accentul cade pe cuplu, pe romantism; imbracaminte elegant sau casual. In cazul sedintei foto Save the Date va fi introdusa in fotografiere si data evenimentului). Trash the Dress (este momentul pentru murdarie! De fapt acest tip de sedinta foto pune accentul pe inedit folosindu-se de apa, noroi, ketchup si tot ce poate aduce un plus de surpriza si de…. culoare). Underwater (dupa cum ii spune numele este o sedinta foto realizata sub apa. Va garantam cadre inedite si de mare impact!)

Fotografiem oriunde in tara. Ofertele de mai jos sunt valabile pentru Brasov si zonele din imediata invecinatate a orasului. Pentru alte orase se vor adauga costuri de transport, eventual si de cazare. In cazul nuntilor de noapte care au loc in alt oras, vor fi prezenti doi fotografi, in acest caz oferta prezentata mai jos poate suferi usoare modificari.


 Oferta foto nunta Pachet Basic

  Acest pachet foto il recomandam pentru mirii care isi doresc foto jurnalism in cadrul nuntii si care nu doresc sa mai dedice inca o zi pentru sedinta foto.
 • Fotografierea evenimentului de la inceputul sau pana la finalizarea traditiilor la sala
 • Fotografiem cu aparate profesionale Canon si lentile din gama L (Luxury)
 • Prelucrarea tuturor fotografiilor (corectii de culoare, lumina, reincadrare)
 • Livrarea tuturor fotografiilor pe stick Kingston 3.0. livrat in carcasa din imitatie de piele

 

?Ce primim daca alegem acest pachet?

!Stickul continand toate fotografiile prelucrate,in rezolutie maxima

 

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

carcasa DVD- foto nunta

?Cu ce putem upgrada acest pachet?

!Puteti opta pentru album, pentru al doilea fotograf, tablouri canvas sau acryl sau photo booth.

Solicita oferta 

 

 Oferta foto nunta – Pachet Standard

  Recomandam acest pachet mirilor care isi doresc pe langa fotografierea nuntii si un album care sa surprinda cele mai importante momente. Astfel acest pachet contine:
 • Fotografierea evenimentului de la inceputul sau pana la finalizarea traditiilor la sala
 • Fotografiem cu aparate profesionale Canon si lentile din gama L (Luxury)
 • Prelucrarea tuturor fotografiilor (corectii de culoare, lumina, reincadrare) + prelucrare in diferite efecte (alb negru, HDR etc)
 • Un album digital la alegere marime 30 x 60, sau 25 x 60 
 • Livrarea tuturor fotografiilor pe stick Kingston 3.0. in carcasa din imitatie de piele

 

?Cu ce putem upgrada acest pachet?

!Puteti opta pentru sedinta foto si un al doilea fotograf. Puteti sa va personalizati pachetul cu tablouri de canvas sau acryl.

 

Coperta acryl negru cu serigrafiere UV + model floral

Coperta acryl negru cu banda metalica

Solicita oferta

 

 Oferta foto nunta- Pachet Premium

Daca nu vrei sa alegi si vrei totul, acesta este pachetul care ti se potriveste. Alegand acest pachet, te vei bucura de urmatoarele:

 •  Prezenta a doi fotografi profesionisti pe intreaga durata a evenimentului
 •  Fotografierea intregului eveniment de la inceput pana la final
 •  Prelucrarea tuturor fotografiilor (corectie de lumina, balans de alb, reincadrare etc)
 •  Sedinta foto intr-o alta zi, la alegere, indiferent de locatie si distanta. Vor fi prezenti doi fotografi, inclusiv studio mobil: blende, umbrelute de difuzie, declansatoare wireless pentru blitzuri
 •  Cele mai expresive fotografii vor fi convertite in alb negru, sepia, HD
  • Album la alegere 25 x 60, 30 x 60 sau 30 x 80
  • Albumele vor avea 22 colaje, 44 pagini
  • Gratuit: album de buzunar (pocket) continand aceleasi colaje ca albumul mare.
  • Album pentru nasi (20 x 40/ 15 x 40) avand 20 colaje, 40 pagini, coperta din imitatie de piele + cutie din imitatie de piele

 

Cu ce putem upgrada acest pachet?

Puteti upgrada pachetul cu albume pentru parinti, tablouri canvas si de acryl.

Cutie si album din Rainbow imitatie cu plexy

Solicita oferta

 

 

 

 

 

 

PENTRU ORICE DETALII NU EZITATI SA NE CONTACTATI