Ideal Foto va ofera o oferta personalizata pentru nunta in afara orasului Brasov.

Tineri frumosi si fericiti sunt pretutindeni, la fel si nuntile, la fel si noi. Nu sunem sinonimi cu foto nunta Brasov ci cu foto nunta oriunde. Ca este in tara sau in strainatate, daca fotografiile noastre va plac, contactati-ne. Cu toate acestea pachetul va suferi usoare modificari care survin din cazare si transport. Cateva raspunsuri gasiti mai jos.

 

?Avem nunta in alt oras, la 10 km distanta de Brasov, ce alte cheltuieli sunt?

 

Pentru nunti in afara orasului Brasov, Ideal Foto percepe taxe de transport, daca deplasarea in cadrul evenimentului depaseste 40 km dus- intors.

?Avem nunta la 200 km distanta de Brasov. Nunta incepe de dimineata. Sunt cheltuieli extra?

 

In acest caz se percep taxe pentru transport si cazare. Avand in vedere ca nunta incepe de dimineata, se va solicita cazare si pentru noaptea dinaintea zilei evenimentului, intrucat distanta de la Brasov pana in orasul vostru este destul de mare. Pentru a ajunge la timp, este necesar sa plecam din Brasov cu cateva ore inainte de inceperea evenimentului. Nu dorim ca oboseala sa isi puna amprenta, in a doua parte a nuntii, pe concentrare si inspiratia fotografului.

?Avem nunta de noapte, departe de Brasov, cate nopti de cazare sunt necesare?

 

Prin nunta de noapte ne referim in mod special la ora de incepere a petrecerii la sala. Cu toate acestea inaintea inceperii pretrecerii, nunta demareaza cu mult timp inainte prin pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa. In functie de ora la care echipa isi va incepe munca, vom decide de comun acord daca este necesara o noapte de cazare inaintea zilei evenimentului, sau daca putem veni direct in ziua nuntii.

?Daca evenimentul are loc departe de Brasov, care sunt pretentiile voastre de cazare?

 

Nu emitem pretentii absurde, nu avem insa nici un standard fix. Cu toate acestea preferam sa fim cazati in incinta in care are loc evenimentul (daca restaurantul detine si hotel) sau cat mai aproape de restaurant.

?Va putem caza la rude acasa sau este necesara cazarea la hotel?

 

Rudele sunt si ele implicate destul de mult in desfasurarea evenimentului iar rudele vor investi primele ore in aranjare si pregatire. Ora la care noi incepem fotografierea va fi cel mai probabil inainte ca acestea sa se alature nuntii, fapt pentru care vom fi ceva mai matinali. La fel se intampla si dupa nunta cand este posibil ca noi sa ramanem putin mai mult decat alti invitati. De aceea preferam sa fim cazati intr-un hotel de unde sa putem pleca si veni la orice ora, fara a deranja pe cineva.

?Ce fel de hotel trebuie sa fie?

 

Din respect pentru voi si pentru a nu cauza cheltuieli suplimentare prea mari, preferam ca hotelul sa fie unul mediu, cu conditii decente, curat si ce este cel mai important cat mai aproape de sala in care are loc evenimentul.

?Avem nunta in afara orasului Brasov, la 100 de km, insa dorim sa facem sedinta foto la doua sau trei zile dupa nunta. Cum se procedeaza in acest caz? Am inteles ca sedinta foto este gratuita, daca are loc in alta zi.

 

Sedinta foto este gratuita, singurele costuri aditionale vor fi de cazare sau tranport. Avand in vedere ca nunta va avea loc la o distanta considerabila de Brasov si sedinta foto va avea loc la cateva zile dupa nunta exista doua posibilitati: ziua ulterioara nuntii plecam catre Brasov si ne reintoarcem peste cateva zile, cand stabilim data pentru sedinta foto, sau ramanem in oras pana in ziua cand se va desfasura sedinta foto. In primul caz se va percepe decontul de transport, in al doilea caz cazarea.