Pot sa imi aleg toate fotografiile care sa apara in albumul foto?

Da, bineinteles. Va punem la dispozitie doua metode: va alegeti toate fotografiile din care noi realizat albumul foto, sau noi realizam albumul foto din fotografiile pe care le consideram cu cel mai mare potential, si va trimitem designul pe email. Daca doriti modificari, acestea vor fi realizate si apoi albumul foto va fi trimis la print. Asadar, da, aveti optiunea de a alege toate fotografiile pe care noi sa le folosim pentru album.

 

 Ce ne recomandati: sa optam pentru alegerea fotografiilor sau sa va lasam pe voi sa realizati albumul foto si apoi sa il vizualizam, respectiv sa solicitam modificari, daca este necesar?

 

Va recomandam sa ne lasati pe noi sa realizam albumul foto si, ulterior, daca este necesar vom modifica si inlocui acele fotografii care nu va sunt pe plac. Noi vedem de multe ori „dincolo” de o fotografie, ii observam potentialul de prelucrare, uneori inca de la realizarea fotografiei la eveniment ne-o imaginam pe una dintre filele albumului.

 

Imi plac foarte mult fotografiile alb negru. O sa fotografiati si in alb negru?

 

Amandoi fotografii fotografiaza in format RAW. Formatul RAW contine cea mai multa informatie si este o copie fidela dupa original, asadar color. Insa in post procesare o parte din fotografii vor fi convertite si in alb negru.

 

 Nu imi place efectul sepia, insa imi place efectul HDR. Putem avea cateva fotografii pe album in HDR?

 

Raspunsul este foarte general da si nu. Daca efectul sepia nu va este pe plac, nu il vom folosi. In ceea ce priveste HDR acesta este un efect usor exclusivist. HDR-ul se preteaza foarte bine in cazul fotografiilor in care apare natura, cer sau exterioare de cladiri in special cu iz vechi. Daca o sa avem ocazia de a fotografia in locatiile amintite, bineinteles ca vom tine cont de rugamintea voastra.

 

 Nu vreau sa apara pe albumul foto fotografii cu prietenii, insa doresc sa faceti fotografii cu ei care, insa, sa ramana pe DVD.

 

Albumul foto va fi trimis spre vizualizare inainte ca acesta sa fie trimis la print, asadar daca apar fotografii pe care nu le doriti pe albumul foto, acestea vor fi eliminate. Inainte de nunta voastra, vom discuta despre persoanele pe care doriti sa ne axam in mod special, in cazul de fata prietenii. Vom face fotografii cu prietenii care se vor regasi pe DVD.

 

 Lucrati cu template-uri?

 

Nu, albumele noastre nu sunt lucrate folosind template-uri, deoarece astfel putem sa le realizam diferit, nu ne simtim limitati de o anumita macheta.

 

 Care este stilul in care realizati albumul foto?

 

Albumul foto, in opinia noastra, are menirea de a spune povestea singur. Astfel pentru a evidentia cat mai mult persoanele si momentele nuntii, nu vom incarca filele albumului. Ne place un stil relaxat, nu unul incarcat cu prea multe fotografii care sa obiseasca ochiul. Scopul albumului foto nu este acela de a folosi un numar cat mai mare de fotografii, ci fotografiile folosite povestesc singure toate momentele nuntii voastre.

 

 Ne-au placut foarte mult in alte albume foto vazute adaosuri cu baloane si inimioare. Puteti sa ne realizati un astfel de album foto?

 

Putem, dar nu promovam, nu este specific stilului nostru, prin urmare o sa va prezentam modul in care noi realizam albumul foto. Daca stilul nostru va este pe plac vom fi bucurosi sa colaboram.

 

 Nu ne plac albumele clasice cu copertile crem, albe sau negru. Dorim altceva, nu stim exact ce, insa dorim ceva deosebit. Ce ne puteti oferi?

 

Va oferim o gama foarte vasta de optiuni. Culorile pe care le avem in mostrar includ si culorile clasice alb, negru, maro, crem insa includ si alte noante cum ar fi gri metalizat, roz, rosu perlat, rosu simplu, portocaliu, diverse tonuri de mov, albastru, galben, verde, argintiu, auriu, visina putreda, somon etc. Aceste culori sunt disponibile pe mai multe materiale incluzand paiete, textil, carbon, velur, piele eco, piele naturala, piele intoarsa. Puteti sa combinati culorile cum doriti. La sediu va asteptam cu mai multe exemple de combinatii, bineinteles incurajam pe fiecare dintre voi sa fie original si creativ.

 

 In afara de culorile copertilor pentru albumul foto, cum putem sa il facem sa fie mai personal?

 

Exista o multitudine de optiuni, pe care le voi enumera:

– in primul rand puteti sa alegeti intre colturi rotunde sau patrate atat pentru coperta cat si pentru paginile albumului

in al doilea rand puteti opta pentru materialul folosit ca face off: catifea sau carton (face-off reprezinta pagina intermediara dintre coperta si prima fila a albumului)

– puteti opta pentru serigrafiere pe piele- numele intreg sau initialele din catifea

benzi metalice (una sau doua) care pot delimita marginile unei fotografii pe care o putem folosi in personalizare sau doua materiale de culori diferite. Pe aceste benzi metalice putem sa serigrafiem numele vostru, data etc

– pe coperta, chiar daca va fi din piele sau alt material, poate fi si o fotografie. Fotografia poate fi ingropata, cu margini sau acryl

pe langa fotografia simpla, puteti opta intre fasie de acryl sau fotografie in triunghi cu arcyl.

Toate aceste posibilitati de personalizare nu modifica pretul final si vi le putem exemplifica la sediu.

In cadrul site-ului nostru puteti gasi si cateva modele de albume precum si toate posibilitatile de personalizare ale albumelor.

Pentru alte intrebari legate despre oferta noastra si modul nostru de munca puteti gasi in pagina cu intrebari si raspunsuri sau ne puteti contacta pe email.