Fotografie botez

 

Oferta noastra nu se rezuma numai la fotografie botez ci si la alte sedinte foto aditionale cum ar fi: fotografie de maternitate si fotografie nou nascut.

 

Fotografie botez

Prin fotografie botez ne referim in special fotografierea botezului la biserica, la fotografierea pregatirilor de dinaintea ceremoniei botezului, precum si la fotografierea petrecerii. Va propunem 3 pachete pentru botez, in functie de numarul de ore, invitati si amploarea evenimentului. Evident oferta dvs poate fi personalizabila, in functie de solicitarile dvs.

 

Fotografie de maternitate

Copilasul este prezent in viata voastra inca dinainte de a se naste. Perioada maternitatii este o perioada cu siguranta foarte frumoasa: este o perioada dominata de emotii, intrebari si vise. Sedinta foto de maternitate se axeaza pe mamica si burtica, insa nu exludem nici taticul. Sedinta foto de maternitate poate sa se transforme intr-o serie de sesiuni fotografice scurte in care suprindem evolutia si cresterea bebelusului. Catre galerie

Fotografie nou nascut

A trecut timpul cand consideram ca potentialul fotografic al bebelusului incepe de la 2-3 luni. Ce poate fi mai frumos si dragut ca un bebelus care doarme in diferite pozitii, inconjurat de accesorii haioase? Aceasta sedinta foto o desfasuram acasa la voi. Vom transforma camera intr-un mini studio foto si ne vom bucura impreuna de grimasele si pozitiile haioase ale micutului somnoros care, inca, nu protesteaza. Acest tip de sedinta foto il recomandam in primele 10 zile de viata.

Sedinta foto bebe

Aceasta sedinta foto vine de cele mai multe ori la pachet cu fotografia de botez. Este stiut ca noi, fotografii, la fel ca si voi, dragi parinti, vom fi la mana bebelusului, asadar sedinta foto o propunem intr-o alta zi, cand agenda aglomerata a bebelusului, incarcate de sesiuni de somn si hrana, permite fotografierea. Sedinta foto o putem efectua in exterior (in functie de anotimp si vreme), in interior, in mediul lui. Putem folosi pentru sedinta foto accesorii pe care le avem noi in dotare, sau ne lasam suprinsi de vasta colectie de jucarii si hainute care mai de care mai frumoase si deosebite pe care le are bebe in garderoba. 

Album foto botez

Indiferent de sedintele foto pe care le alegeti sau de un pachet clasic pentru botez, puteti opta pentru un album mai mare, mai mic. Puteti opta pentru un album in culori vesele cum ar fi roz, albastru, portocaliu cu coperta de piele sau, de ce nu, puteti opta pentru un album cu coperta foto laminata. Astfel cele mai frumoase fotografii vor fi atent prelucrate si printate intr-un album deosebit. Catre galerie.