Ideal Foto © Fotograf nunta Brasov fotograf botez Brasov va ofera si fotografie corporate si de produs precum si albume digitale. Ideal Foto va ofera servicii complete foto video pentru evenimentul dvs.

Ideal Foto – Fotograf nunta Brasov fotograf botez Brasov.

Ideal Foto nu se rezuma la evenimente in cadrul Brasovului. Suntem bucurosi sa fotofrafiem oameni fericiti oriunde in tara sau strainatate. Ofertele noastre difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Fotograf nunta Brasov fotograf botez Brasov 

Fotograf nunta, fotograf btez nu inseamna a avea un aparat foto si a merge la nunta, respectiv botez si a face fotografii, ci inseamna mai mult de atat. A fi fotograf de nunta, fotograf de botez inseamna a avea o buna comunicare cu oamenii, a cunoaste psihologia umana, a avea toleranta la stres si a anticipa evenimentele. Avand o experienta de peste 6 ani in domeniu, Ideal Foto a participat la o multime de evenimente diferite: de la nunta si botez, pana la petreceri private, sedinte foto in strainatate, lansari de baruri si restaurante si evenimente corporate. Detinem 2 linii de aparatura foto de top Canon, o gama vasta de lentile foto, studio mobil si set up de lumini. Pe langa cele doua linii complete, fiecare fotograf are si un aparat foto de backup pentru a face fata oricarui neprevazut. Serviciile Ideal Foto de care puteti beneficia sunt foarte diverse, de aceea pentru a putea veni in intampinarea voastra cu o oferta, punem accent foarte mult pe comunicare. Locatia in care se desfasoara evenimentul, stilul pe care doriti sa il abordam, programul zilei si multe alte detalii ne ajuta sa personalizam cat mai mult oferta.

Albume foto digitale si design printuri 

A fi fotograf de nunta, fotograf de botez presupune pe langa a realiza fotografiile la fericitele evenimente si a avea talentul si imaginatia de a le combina intr-un album unic care sa spuna povestea de la sine. Prelucrarea fotografiilor si  realizarea albumelor sunt etape extrem de importante,. Astfel serviciile Ideal Foto includ si printarea si realizarea albumelor foto de nunta sau botez, chiar daca nu detinem propriul laborator de printare. Ne place sa fim originali, de aceea noi ne ocupam de fiecare album foto de nunta sau botez in parte, nu lucram pe template-uri si realizam albume unice. Asezarea in pagina difera de la album foto la album foto, la fel si coperta albumului. Aceasta este unicat, ne incurajam clientii sa vina singuri cu un concept pentru exteriorul albumului, de realizarea caruia, bineinteles, ne ocupam noi. Unicitatea albumelor noastre este foarta importanta pentru noi. De multe ori clientii nostri se dovedesc a fi extrem de inventivi si opteaza pentru combinatii si modele de album total diferite de ce am realizat pana acum. Acest lucru ne bucura nespus, deoarece si clientii apreciaza unicitatea albumului lor si suntem convinsi ca acesta le este pe plac in totalitate. Nu ne oprim insa la realizarea de albume foto de nunta sau botez. Realizam diferite design-uri pentru meniuri (concepere grafica si fotografiere), panouri publicitare etc.

Fotografie de produs 

Avem in dotare studio foto mobil pentru produse mici si medii. In anul 2013 am inceput colaborarea cu cateva restaurante, realizand pentru acestia fotografie culinara, care urma sa fie folosita in meniuri. Pe langa fotografie culinara am realizat si fotografii pentru site-uri care aveau ca domeniu de activitate comert online. In portofoliul nostru putem aminti si fotografie de prezentare pentru restaurante noi care urmau sa fie deschise, fotografii care au fost ulterior folosite pentru bannere, pagini web si pliante. Pretul se va realiza in functie de produs, de complexitatea prelucrarii ulterioare, de numarul produselor etc.

 

PENTRU ORICE DETALII NU EZITATI SA NE CONTACTATI

<

Fotograf nunta Brasov fotograf botez Brasov – Ideal Foto va ofera si: foto video nunta, foto video botez, foto video evenimente corporate si private.