Cu Ovidiu si Andreea nu ne-am cunoscut la semnarea contractului, am purtat discutiile pe email si telefonic. Cand in final ne-am cunoscut, am intalnit doi tineri extrem de relaxati. Chiar daca isi organizau nunta de la mii de kilometri, erau un exemplu viu de relaxare.rpk-tramplin

Nunta lor a fost asa cum ne-am asteptat: doi miri total relaxati, care nu se lasau deloc stresati de cei din jur. Un deliciu fotografic!

Problema a inceput insa la sedinta foto. Andreea ne-a avertizat inca de la inceput ca nu este neaparat iubitoare de fotografie. Ok, ati spune, si? O mireasa extrem de fotogenica cu o rochie cu totul deosebita, stilata si glamour, se prezinta la noi ca fiind o persoana care nu iubeste in mod expres sa fie fotografiata si nu este iubitoare de locatii glamour este ca si cum ai lega un copil de maini si l-ai inconjura cu dulciuri pe care nu le poate lua.

La toate acestea s-a mai adaugat si cuvantul cheie: pescuit!

Deschiderea dansului a inceput cu undita, momeala si scaune de pescuit. Stiind, de la discutia preliminara, ca pescuitul este un hobby, evident, nu puteam ignora informatia si am incercat sa o introducem intr-un fel in cadrul sedintei noastre foto.

Pana la urma locatia aleasa a fost perfecta: si apa pentru pescuit, si un cadru care nu are nimic de a face cu glamour si o mireasa extrem de fotogenica. Cam asta as putea defini in cateva cuvinte scurta dar consistenta sedinta foto cu Andreea si Ovidiu!

A fost o placere sa lucram cu voi!