Cum va suna 600 km? (cu siguranta mai multe decat 500 km … 🙂 ) Acesta este motivul pentru care noi oferim sedinta foto intr-o alta zi, Cati dintre voi isi imagineaza o excursie de 600 km … in ziua nuntii? Cu siguranta acest scenariu este imposibil pentru ziua nuntii.Изготовление оригинальных сувениров и подарков под…

Da, este foarte important pentru noi ca sedinta foto sa fie adaptata fiecarui cuplu. Nu toti sunt iubitori de natura, mare, munte. Unii sunt iubitori de cetati vechi, de orase si arhitectura.

Nu exista o reteta a unei sedinte foto perfecte. Ba da, daca stau bine sa ma gandesc, exista o reteta a unei sedinte foto exceptionale: alegerea locatiei in functie de temperamentul mirilor si preferintele lor.

Alex si Simona sunt iubitori de natura, insa nu de orice peisaj si de peisaje deosebite, exceptionale si inedite care, ce-i drept, nu se gasesc pe langa orasul nostru. Astfel locatia castigatoare se situeaza la 600 km distanta de Brasov.

Daca credeti ca ce este frumos se realizeaza usor va inselati amarnic. S-a pornit discutia de la Cazanele Dunarii. Ne-am interesat, am studiat, am fixat o alta intalnire cu Alex si Simona si dupa un brain storming am ajuns la concluzia ca nu este locatia perfecta. Noroc ca Romania ofera o multutudine de locuri deosebite, astfel nu a fost greu, din aceasta multitudine, sa ne reorientam. Peripetiile abia acum incep: cu ce masina mergem, una este prea mica, cealalta are nevoie de o verificare etc. Pana la urma totul s-a rezolvat (nu dupa cum ne-am asteptat cu totii), dar veni si ziua de duminica dimineata cand iata-ne pe toti imbarcati intr-o masina inchiriata, dar destul de incapatoare.

Orice este stipulat in contractul nostru, mai putin vremea. Insa de vreme se ocupa N site-uri de profil si cu toate anuntau soare. Yeah! Cu cat ne apropiam mai mult de locatie, cu atat soarele era mai ascuns dupa nori, nori din ce in ce mai grosi, din ce in ce mai negri…. Cand mai avam vreo 30 km pana la destinatie, pe langa norii apocaliptici de pe strazile laterale curgeau suroaie de ape, rauri intregi acopereau soseaua. Radioul din masina mixa doua posturi de radio (semnalul slab!), noi ne dadeam coate si ne uitam unii la altii cu o privire de genul (pe ce site-uri te-ai uitat de ai vazut tu soare, ca aici e ditamai potopul!!!), Simona isi pierdea orice farama de optimism pe km ce-l parcurgeam (sau sa zicem navigam?) iar Alex cu optimismul care ii este caracteristic, ne tot repeta: „Ne indreptam spre soare!”. Cu totii il aprobam, nimeni nu credea: in fata noastra nori mai negri decat in spatele nostru, fulgere puternice si in toata linistea aceea apasatoare, probabil nu foarte inspirata am zis incet: „Ce-mi plac fulgerele!” Alex pana la urma avea dreptate, undeve era soare, poate in Spania, sau Italia, insa in zona noastra cu siguranta nu.

Pe ploaie am ajuns la cazare, cu gluga pe cap si pasi repezi ne-am dus bagajele in camera, timp in care conversatia noastra s-a rezumat la: Nu mai ploua tare, este bine! Este aerul mai curat! (a se citi: este frig de inghetam si tu, Simona, maine vei sta in rochia de mireasa).

Am dat trezirea la la ora 8, am servit micul dejun rapid si pe la 9 eram pregatiti sa pornim catre locatie. Vreme frumoasa, calduroasa, fara niciun nor pe cer. Ok, asta era vremea comandata si livrata la timp!

Dupa vreo 20- 30 minute de mers cu masina, am lasat masina in parcare si am pornit pe jos. Aveam vreo 20 minute de mers pana la parcarea mare de la pescarie. Din cauza masinii joase pe care am primit-o de la firma de inchirieri, am decis ca mersul pe jos face piciorul frumos (si ne scuteste de plati extra la predarea masinii). Cei 20 de minute s-au dovedit a fi de 3 ori 20. 🙂 Alex si Simona, oameni de munte si sportivi, noi oameni de birou si statatori, combinatia „perfecta” pentru o drumetie prin padure de cca 2 ore jumate.

Cu toate acestea a fost o experienta placuta pentru noi, ne-am bucurat de peisajele frumoase si deosebite pe care Simona si Alex le-au ales pentru sedinta lor foto.

La final s-a lasat si cu un trash the dress, insa despre TTD va povestim intr-un topic viitor.