Ideal Foto vine in intampinarea ta cu o oferta foto nunta personalizata si o oferta video, prin parteneri. Astfel oferta foto  nunta poate include doar fotografierea evenimentului sau poate include, pe langa serviciul de fotografiere, si albume digitale in diverse marimi, cu diferite texturi de coperta.

Pentru ca oferta foto nunta sa raspunda cel mai bine asteptarilor voastre, va invitam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru a stabili o intalnire la sediu in vederea prezentarii materialelor noastre.

 

Oferta foto nunta (sau alt eveniment) poate cuprinde:

 

– fotografierea integrala a evenimentului (in cazul botezurilor exista si oferte de fotografiere partiala). Fotograful va va insoti de dimineata pana la finalizarea traditiilor la sala. In cazul in care va decideti pentru cununia civila intr-o alta zi, fotograful va fi prezent si la cununia civila.

 

– album foto. Preturile difera in functie de marimea albumului foto pentru care doriti sa optati. Va punem la dispozitie o multitudine de marimi de albume foto digitale, enumeram cateva, insa nu ne limitam la acestea: 30 x 45 cm, 20 x 60 cm, 25 x 50 cm, 25 x 60 cm, 25 x 80 cm, 30 x 60 cm, 30 x 80 cm, 40 x 60 cm. Acestea nu sunt singurele marimi disponibile, sunt insa albumele cele mai solicitate. Va incurajam insa sa alegeti acel format de album foto digital care raspunde cel mai bine asteptarilor voastre, fara a tine cont de notorietatea anumitor formate in randul clientilor din trecut. Pentru albumul foto digital puteti opta si dupa eveniment, oferta foto de baza poate fi, pentru inceput, doar fotografierea evenimentului. Albumul foto poate fi personalizat de catre voi asa cum va doriti (peste 8 texturi pentru copertile albumului foto, peste 40 de culori, sine metalice, fotografii cu acryl – toate aceste posibilitati de personalizare vom fi bucurosi sa vi le exemplificam la sediul nostru). Dati click aici pentru a trece in revista toate posibilitatile de personalizare ale albumului vostru foto sau aici pentru a vizualiza cateva modele.

 

– daca decideti sa includeti in oferta voastra si un album foto digital, primiti din partea noastra gratuit un album pocket. Acesta este un album foto de mici dimensiuni (un album foto de geanta cum ne place sa il numim), care va contine toate colajele care se regasesc si in albumul foto principal.

 

– daca optati pentru albumul foto in oferta, pe langa albuml foto pocket descris mai sus, primiti in mod gratuit sedinta foto tip Love The Dress, intr-o alta zi, diferita de cea a nuntii. Beneficiile unei sedinte foto intr-o alta zi sunt multiple: in functie de locatie, alegem o zi in care vremea va fi asa cum ne dorim, putem stabili sedinta foto la o ora care sa scoata bine in evidenta locatia (unele locatii pentru sedinta foto au un farmec aparte la apusul soarelui, pentru alte locatii avem nevoie de umbre puternice etc). Clic pe portofoliu pentru vizualizarea fotografiilor din cadrul sedintelor foto si nu numai.

 

– pe langa albumul foto principal, puteti opta pentru albume aditionale pentru nasi si parinti. Va propunem albume foto de dimensiuni mai mici, de exemplu marime 25 x 38 cm, 20 x 40 cm, 15 x 30 cm etc.

 

– Inclus in oferta foto, aveti DVDul cu toate fotografiile prelucrate. DVDurile sunt personalizate si livrate in carcase elegante de piele, textil, paiete, carbon, hard cover. Si carcasele pentru DVDuri pot fi personalizate in functie de dorintele voastre.

 

Pe langa ofertele standard exista si extraoptiuni prin care puteti sa aduceti un plus de originalitate intregului pachet foto. Puteti alege cutie pentru albumul foto (cutiile sunt din lemn, cu lateralele imbracate in plus si fetele cutiei din hard cover, piele, textil – la alegerea voastra). Puteti opta si pentru tablouri de acryl acestea vor fi cadouri extraordinare pentru parintii si nasii vostri.

 

Cu siguranta va doriti ceva diferit, de aceea va asteptam sa ne contactati in vederea stabilirii unei intalniri. Impreuna vom realiza un pachet foto care sa raspunda exact la cerintele voastre.